Ciolacu spune ca Omar Hayssam nu era încă terorist când vânau împreună

0
Clotilde Armand, Marcel Ciolacu informateca.ro
Clotilde Armand, Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat miercuri că poza în care apare alături de Omar Hayssam a fost făcută în urmă cu peste 20 de ani la o vânătoare, susţinând că are o „înclinaţie mare” către porci mistreţi.

 

Prezent miercuri la o emisiune la postul B1 TV, Ciolacu a fost întrebat despre fotografia, făcută în urmă cu aproximativ 20 de ani şi apărută în spaţiul public, în care apare alături de sirianul Omar Hayssam.

Clotilde Armand: Marcel Ciolacu a devenit ”un veritabil tele-justiţiar” la TV de casă ale PSD

„Am făcut vreo infracţiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu îmi aduc aminte că, atunci, mergea pe avioane cu preşedinţii statului. De ce nu îi sunaţi de foştii preşedinţi, pe domnul Băsescu? Am explicat acea poză. Am fost la o vânătoare, am fost invitat, ca şi domnul Omar Hayssam. Poza este mult mai mare şi am fost tăiat doar eu. Întotdeauna la sfârşitul vânătorii se face un tablou cu vânatul şi vânătorii. Nu am mai fost la vânătoare de vreo trei ani de zile. În principal, am vânat porci mistreţi. Am o înclinaţie mare către porci, de obicei. Niciodată căprioare, urşi. Cu porcii am avut”, a spus Ciolacu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat săptămâna trecută că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit „un veritabil telejustiţiar” la televiziunile „de casă” ale partidului, dar în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam – condamnat la 23 de ani de închisoare, „găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele