Ciolacu: „Vom trece prin Parlament o lege referitoare la amânarea ratelor până la finele lui septembrie, fără dobânzi la dobânzi”

0
marcel ciolacu psd interimar presedinte

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că săptămâna viitoare va fi trecută prin Parlament o lege care va oferi posibilitatea celor care au rate să obţină o amânare a acestora până la sfârşitul lunii septembrie fără „dobânzi la dobânzi”, relatează Agerpres.

„În România, ce fac Orban şi guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline şi a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanţă de urgenţă joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijoraţi de ratele care vin peste ei, în condiţiile în care mulţi nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârşitul lui septembrie. Şi fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice”, a scris Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.
Președintele interimar al PSD a mai arătat că în Marea Britanie guvernul a adoptat urgent măsuri pentru protejarea celor care au rate: „Băncile deja procesează zeci de mii de cereri ale celor care au aplicat. De asemenea, acelaşi guvern ia măsuri pentru toţi cei care au fost disponibilizaţi, pentru că au fost închise nenumărate afaceri”.

 

Citește și: Cîțu anunță că statul va garanta peste un miliard de euro dacă toți românii amână ratele

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele