Ciolacu vorbește de amânărea ratelor la bănci pentru români

0
fonduri finante bursa banci

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat că există varianta amânării ratelor la bănci pentru români, această măsură fiind discutată şi cu băncile şi s-a ajuns la un acord.

 

”Luni se va detalia fiecare măsură şi se va spune cum se va aplica” a mai spus Ciolacu. Ela a apreciat că este posibil să crească inflaţia la 2 cifre dacă nu sunt eficienţi guvernamental.

”Există varianta amânării ratelor la bănci pentru români. A fost discutată şi cu băncile, s-a ajuns la un acord. Luni se va detalia fiecare măsură şi se va spune cum se va aplica. Important e că am ajuns la un consens şi am constatat necesitatea şi cel mai important este că colaborăm astfel încât guvernul să fie pregătit să nu piardă nicio oportunitate”, a spus Marcel Ciolacu.

El a precizat că ar fi mers mai îndrăzneţ în ceea ce priveşte scumpirile artificiale din energie, dar şi măsura de acum este una predictibilă.

”Au existat scumpiri speculative, de asta trebuie să prevenim aceste lucruri. Erau băieţii deştepţi din energie cu acele contracte bilaterale. Acum vor fi între producători şi marii consumatori”, a arătat el.

Despre pachetul social, Ciolacu a spus că acesta include vouchere de 50 de euro pentru persoanele vulnerabile, la două luni.

Povești teribile din Mariupol

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele