Ciolau nu mai vorbește cu Dăncilă

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu nu comunicăîn niciun fel cu fostul premier şi lider al social-democraţilor Viorica Dăncilă.

El a menţionat că cea mai mare greşeală a Vioricăi Dăncilă a fost că a luat de multe ori decizii care au afectat PSD, consultându-se cu oameni din afara partidului. “Nu avem niciun fel de comunicare în acest moment”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD spune că atacul Vioricăi Dăncilă la adresa sa în cazul legii privind Autonomia Ţinutului Secuiesc, când i-a cerut demisia, a fost unul “necolegial”, ”parcă a făcut parte dintr-un joc extern al partidului”. Ciolacu crede că Dăncilă a greşit atunci când a luat decizii cu oameni din afara PSD. “Am promis colegilor că nu o să iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greşeală a doamnei Dăncilă, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate în interiorul partidului”, a precizat Marcel Ciolacu.

Citește și:Ciolacu vrea alianță PSD, ALDE, ProRomânia

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele