Cioloș le cere colegilor de la USR să își facă ordine în partid

0

Daciana Cioloş a declarat că aliații din USR va avea ”înţelepciunea să-şi facă ordine în partid”, după situaţia creată de excluderea Olimpiei Ardelean, pe care consideră că prea repede lumea s-a grăbit să o catalogheze drept ”scandal”.

Cioloş a spus că pentru el este important ca Alinanţa USR PUS să continue şi să inspire încredere.

”Cred că folosim prea uşor termenul acesta de scandal. Noi vrem democraţie. Şi vrem dezbateri pe faţă, nu ascunse seara, noaptea, în tot felul de comitete executive din care trebuie să dăm pe surse ceea ce se întâmplă.Sunt nişte discuţii aş zice fireşti, oameni nemulţumiţi şi alţii care explică de ce au luat anumite decizii. Atâta timp cât discuţiile acestea au loc într-un cadru decent, democratic, şi atâta timp cât şi funcţionează – structurile Alianţei funcţionează, noi ne vedem periodic, luăm decizii în Alianţă. Văd că şi USR-ul funcţionează, parlamentarii din USR sunt foarte activi în continuare, iau poziţie vizavi de activitatea Guvernului, spun ceea ce au de spus, deci e, să spun, parte a democraţiei”, a spus liderul PLUS.

Acesta s-a arătat convins că USR va putea să rezolve problema şi să inspire încrederea oamenilor. ”Eu sunt convins că cei din USR, colegii noştri, vor avea înţelepciunea să-şi facă ordine în partid fără să fie nevoie să ne amestecăm noi, alţii, şi să comentăm ce se întâmplă acolo. Evident că oricine poate să comenteze. Pentru mine, pentru noi, important e ca acest proiect să continue şi să continuăm să inspirăm încredere, asta e important, ca după toate aceste discuţii să se ia decizii şi oamenii, susţinătorii noştri, să vadă că avem înţelepciunea să luăm decizii şi că suntem în măsură să ne asumăm guvernarea acestei ţări”, a mai spus Dacian Cioloş.

Olimpia Ardelan a scris pe Facebok despre excluderea sa, prezentând şi postarea sa din 8 noiembrie în care semnala nereguli în USR Ilfov, amintind şi de semnăturile false din campania ”Fără penali” şi în urma căreia a fost luată această decizie. Reprezentanţii USR au precizat că Olimpia Ardelean a fost exclusă din partid din cauză că a fost reclamată de 15 colegi pentru jigniri şi pentru o poziţie publică ce a afectat imaginea USR în campanie.

Citește și: Dezbatere despre Revoluția Română în Parlamentul European

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele