Cîțu condamnă ”supraimpozitarea contractelor part-time” impusă de guvernul Ciucă

0
Florin Cîțu
Florin Cîțu

Florin Cîțu continuă să vorbească împotriva coaliției de guvernare pe care o tot contestă de când a fost deposedat de ”galoanele” conducerii PNL. Sigur, Cîțu nu mai este nici măcar șef peste Senat, asta ca și cum PNL și Iohannis au vrut să-i dea o pedeapsă. Dar pentru ce?

 

Oricum, fostul premieri a vorbit de Facebook despre modul în care Guvernul Ciucă a decis să ”curme” veniturile a zeci de mii de români.

Totuși, pentru supraimpozitarea contractelor part-time este pusă de liberal dor pe semana PSD-ului, de parcă colegii săi din PNL nu sunt, astăzi, la fel de vinovați.

Vezi și Cîţu critică impozitarea progresivă

Cîțu scrie pe Facebook: ”Peste 100 000 de persoane au rămas fără un loc de muncă după ce a fost reintrodusă supraimpozitarea contractelor part-time. Efect previzibil despre care am avertizat.

Acesta este și motivul pentru care alături de colegii liberali am eliminat în 2020 supraimpozitarea contractelor part-time introdusă de guvernele PSD.

Având în vedere aceste date cred că guvernul trebuie să elimine această taxa urgent. Nu mai este nevoie de alte analize, datele arată că am avut dreptate.”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele