UPDATE: Cîțu cu ochii spre președinția PNL: e nevoie de „un alt tip de politician”

0
- Reclama -

Premierul Florin Cîţu, acum și vicepreşedinte al PNL, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului, adăugând că partidul are nevoie de un „suflu nou”.

 

Știre inițială

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că e nevoie de „un alt tip de politician”, în condiţiile în care România şi Europa se schimbă.

- Reclama -

„Cât priveşte candidatura, din punctul meu de vedere cred că este nevoie, România se schimbă, Europa se schimbă, lumea se schimbă, e nevoie şi de un alt tip de politician. Liberalismul înseamnă în opinia mea, totuşi, să luăm decizii în echipă, împreună. Suntem o echipă şi toţi trebuie să participăm şi la bine, dar şi la greu. Eu vă asigur că în mandatul meu nu va exista niciun minut în care un membru PNL să nu fie mândru de faptul că face parte din această echipă liberală”, a declarat Florin Cîţu, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

Vezi și Se conturează lupta pentru șefia PNL: Cîțu vs. Orban

Premierul a subliniat că doar alături de colegii de partid România va fi liberală.

„După cum ştiţi, eu vorbesc mai puţin şi fac mai mult, de aceea ce spun fac şi fac bine şi până acum am demonstrat. Împreună facem România liberală”, a declarat Florin Cîţu.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele