Update: Cîțu încearcă să prindă în ofsaid FRF

0

Trezorierul FRF și-a dat demisia prin e-mail.

Cei 7 milioane de euro pe care Federația îi avea în conturi la preluarea mandatului de către Răzvan Burleanu au dispărut din conturi.

În contabilitatea Federației este ”un haos”.

Intervenția ANAF se face cu câteva zile înainte ca justiția să se pronunțe într-o speță în care Federația ar pute fi chiar desființată.

 

Știre inițială

Federația Română de Fotbal reprezintă o atracție pentru autorități, care, din când în când, mai uită ca această instituție nu se hrănește cu bani publici. Asta nu însemnă că FRF este în afara legilor.

 

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, că echipele de control ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au demarat o acţiune de control la sediul Federaţiei Române de Fotbal, de unde au ridicat mai multe documente.

“În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public.

În acest moment, se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public”, a afirmat Florin Cîţu într-o intervenţie live pe pagina de Facebook a Ministerului Finanţelor Publice.

Elon Musk a devenit mai bogat decât Bill Gates

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele