Cîțu s-a împăcat cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor

0

Premierul Florin Cîţu a afirmat, după întâlnirea pe care a avut-o joi cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România, că i-a asigurat că „distribuţia bugetară, aşa cum este ea gândită în proiectul de buget pentru anul în curs, va asigura finanţările pentru bursele şcolare şi, în proporţie de 90%, aşa cum este prevăzut, finanţarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi şi ale asistenţilor acestora”.

 

„Astăzi (joi – n.r.) am avut o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România. Am dezbătut mai multe aspecte legate de alocările necesare la nivelul oraşelor mici şi mijlocii, astfel încât administraţiile locale să poată asigura continuarea proiectelor de dezvoltare locală şi demararea altor proiecte de interes pentru comunităţile respective.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, după ce va primi acordul Comisiei Europene, reprezintă o oportunitate şi pentru oraşele mici şi mijlocii de a atrage cofinanţările de care au nevoie pentru anumite proiecte.

Vezi cel mai performant purificator de aer anti coronavirus

I-am asigurat că distribuţia bugetară, aşa cum este ea gândită în proiectul de buget pentru anul în curs, va asigura finanţările pentru bursele şcolare şi, în proporţie de 90%, aşa cum este prevăzut, finanţarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi şi ale asistenţilor acestora”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook.

Ceasurile elvețiene se vând tot mai prost

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele