Ciucă vede pete în soare: Ziua de 10 august 2018 rămâne o pată întunecată în istoria recentă a României

2
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciuca
- Reclama -

Politicienii sunt de două feluri, cu memoria scurtă sau care consideră că electoratul are memoria scurtă. Liderul PNL, fostul premier, Nicolae Ciucă pare să facă parte din ambele categorii.

 

Poftiți declarație despre un eveniment gestionat de partenerii să de acum de guvernare: ”Ziua de 10 august 2018 rămâne o pată întunecată în istoria recentă a României. A fost un eşec al democraţiei noastre şi un moment care a afectat legătura de încredere dintre cetăţeni şi instituţiile statului. Cetăţenii şi-au exercitat atunci dreptul la liberă exprimare şi au apărat independenţa justiţiei. Violenţa împotriva unor manifestanţi paşnici, ca şi agresiunea asupra celor care apără legea, sunt inacceptabile într-o democraţie liberală autentică. Toţi cetăţenii trebuie protejaţi în exerciţiul liber al drepturilor fundamentale, în niciun caz abuzaţi şi intimidaţi. Democraţia este puternică atunci când cetăţenii sunt liberi să îşi exprime ideile, opiniile”.

Domnu general, vorbiți serios? Păi PSD-ul e plin de cei care s-au ocupat de 10 august! Stați cu ei la masă!

Boloș, încântat de industria cinematografică

- Reclama -

Pe loc repaus și încercați să vă dați mai puțin cu stângul în dreptul. Urmează să ne mai ofere și Ciolacu o declarație similară și tacâmul este complet.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele