Clotilde Armand: Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână și au filmat casa în care locuiesc cu familia mea

1

Clotilde Armand spune că oameni necunoscuți au parcat în fața casei sale timp de o săptămână și i-au filmat casa și familia. Primarul Sectorului 1 a scris pe Facebook că va depune o plângere penală pentru hărțuire pe numele celor care i-au filmat casa timp de o săptămână. Aceștia au publicat imagini cu edilul măturând curtea locuinței.

 

Armand susține că este o încercare de intimidare a ”interlopilor” în urma faptului că a decis ”să lupte împotriva mafiei imobiliare și a gunoiului”, decuplând de la banii publici ai Sectorului 1 ”grupuri transpartinice” care o amenință pe ea și echipa sa.

Vezi și Clotilde Armand: Conducerea RAAPPS distruge voit monumentul Hotel Triumf

Primarul USRPLUS a mai spus că ”lupta este pe termen lung” și că și-a asumat acest lucru din momentul candidaturii, în toamna lui 2020:

”De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reușit să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei. Știți, pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida. Pentru că hărțuirea este infracțiune. Art. 208. – Hărțuirea ”(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă”. Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie”, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vineri, pe Facebook.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele