Codrin Ștefănescu: „Știm exact unde se află domnul Dragnea, cu cine s-a văzut, ne-am văzut și noi cu el”

0
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, pentru Mediafax, că Liviu Dragnea se află la sediul partidului și că acesta nu a făcut nicio declarație după anunțarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el în numele partidului.
 
„Domnul Dragnea este la sediu. Unde se află Dragnea, unde se află Niculae Bădălău, unde se află Marian Oprișan sau unde mă aflu eu, noi în partid știm exact, chiar dacă lipsim o zi, două, trei. Nu suntem obligați să facem o comunicare publică în sensul ăsta. Domnul Dragnea știm exact unde se afla, cu cine s-a văzut, ne-am văzut și noi cu el, toate lucrurile sunt conturate în interiorul partidului”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.
 
Acesta a mai spus că Liviu Dragnea nu a ieșit până în prezent cu o reacție, după anunțarea rezultatului referendumului pentru redefinirea familiei, pentru că declarațiile pe această temă au fost date de el, în numele PSD.
 
„Declarația pentru referendum am dat-o eu în numele partidului. Este o declarație asumată de tot partidul, dată duminică seară, la ora 9:30, după ce s-au bătut pe declarații PNL și USR. 837 355 de membri de partid susțin această declarație. Plus simpatizanții și votanții noștri”, a adăugat Ștefănescu.
 
Un procent de 21,10% de persoane s-au prezentat la urne, însemnând 3.857.308 din cei 18.279.011 de alegători, a anunțat luni BEC. Astfel referendumul nu este validat, deoarece pragul legal de participare la vot este de 30%. Rezultatele nu sunt finale, acestea urmând să fie luate în considerare după rezultatul contestațiilor. Pentru redefinirea familiei au votat 91,56%, iar împotrivă 6,47% din cei prezenți la urne.
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reacție după anunțul BEC privind rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei. Acesta nu și-a făcut prezența nici la biroul său din Camera Deputaților, unde își petrecea o bună parte din timp. În schimb, liderul PSD i-a delegat luni, lui Florin Iordache, atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
„În data de 8 octombrie 2018, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, potrivit deciziei publicate, luni, în Monitorul Oficial.
De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele