Comediantul Mircea Bravo se însoară! Anunțul făcut în direct: „Mă căsătoresc vara asta”

0

Mircea Bravo a anunțat, în direct, la Radio Impuls că se însoară vara aceasta.

40 de filme româneşti rulează în cadrul evenimentului “Noaptea Albă a Filmului Românesc”

Mircea Bravo, primele declarații despre nuntă! Cine este iubita comediantului?!

Mircea Bravo a devenit viral pe internet cu videoclipurile pe care le postează, cele cu Lenuța din Chinteni/Bunica, fiind preferate tuturor și de care cu siguranță ați auzit. Comediantul traversează o perioadă frumoasă în viața sa, urmând să lanseze și un film în toamna acestui an. Mai mult, se pare că și pe plan personal astrele s-au așezat înfavoarea lui Mircea Bravo. Actorul de comedie a anunțat la Radio Impuls că este într-o relație e un an de zile și i-a cerut mâna iubitei sale, urmând să facă nunta chiar în vara acestui an.

Întrebat de planurile sale pentru vara care va urma, Mircea Bravo a răspuns sincer că nu-i rost de nicio vacanță, ci de mare petrecere pentru că se căsătorește.

„Mă căsătoresc vara asta. Ea e din județul Bistrița Năsăud. Nunta va fi de zi, în Cluj. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile. Sunt mai impulsiv de felul meu”, a declarat Mircea Bravo despre fericitul eveniment din viața sa.

Mircea Bravo a mai vorbit în cadrul emisiunii „Bară La Bară” și despre filmul pe care îl va lansa toamna aceasta. Actorul de comedie spune că a beneficiat de ajutorul comunității din Cluj, foarte mulți oameni punând la dispoziție cazare sau mâncare gratis pentru actori, fapt care l-a impresionat profund.

Cei din Cluj mă ajută foarte mult și apreciez chestia asta că sunt foarte mulți oameni care au susținut proiectul ăsta și așa m-au ajutat să fac filmul. Dacă cineva are un vis și crede foarte mult în el, vor apărea oameni în jurul lor care îl vor susține. Vrem să fie un produs cât mai bun pentru oameni”, a declarat Mircea Bravo la Bară La Bară.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele