Comisia Tehnică i-a dat șah lui Burleanu: recomandă concedierea lui Daum

0

Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal a propus conducerii FRF rezilierea contractului selecționerului echipei naționale a României, Christoph Daum, ca urmare a ratării calificării la Cupa Mondială din 2018.

Recomandarea de reziliere a contractului tehnicianului german Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

„Nu știu ce va hotărî Federația. Oricum, naționala nu va rămâne fără selecționer. Nu se dorește interimat, vom avea un antrenor principal. Sunt mai multe variante. S-au făcut recomandări, dar nu vă pot spune numele acestora. I-am rugat pe cei din Comisie să facă recomandări, iar cei din conducere vor lua o decizie. Sunt nume pe care le cunoașteți, care sunt vehiculate. Federația poate hotărî orice, nu eu decid”, a declarat Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice.

 

„În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum și, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecționer, în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice”, a declarat și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele