Comuna în care de Centenar, la cererea primarului, li s-a acrodat titlul de cetățeni de onoare la 32 de locuitori!

0
- Reclama -

O comună din Timiş care are puţin peste 2.000 de locuitori a primit cadou, de Centenar, 32 de cetăţeni de onoare. La propunerea primarului, Consiliul Local a votat acordarea titlurilor, chiar dacă pe listă se găsesc persoane despre care oamenii din comună nici măcar nu au auzit. 

Comuna în care s-a născut Traian Vuia are acum un nou motiv de laudă. A devenit localitatea cu cea mai mare densitate de cetăţeni de onoare din România. Câte unul la fiecare 62 de persoane este raportul, după ce 32 de titluri au fost acordate de 1 Decembrie.

Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia: Și-au adus aportul la dezvoltarea comunității și a României. Pastorii și preoții care au ridicat lăcașe de cult în comună, dascălii, foștii directori de școală, profesorii care au scris monografia satului, medici, profesori universitari.

Şapte foști primari și viceprimari sunt acum cetăţeni de onoare ai comunei.

Gheorghe Covaci, fost viceprimar al comunei Traian Vuia: Un mandat de 4 ani, între 92 până în 96. În perioada aceea nu erau fonduri europene. De asfaltat n-am putut că era foarte scump.

- Reclama -

Nicolae Jujonescu, fost primar al comunei Traian Vuia: În ăștia 20 de ani am avut mai puține realizări deoarece nu erau fonduri.

Textul hotărârii de Consiliu Local prin care au fost acordate cele 32 de titluri de cetăţean de onoare a fost luat de pe internet. Documentul original este al oraşului Paşcani, iar numele nu a fost modificat.

Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia: Modelul de hotărâre respectiv a fost luat ca model. Este o greșeală, am avut o discuție cu doamna secretar.

Pentru Traian Vuia să facă ceva, nu! Pentru sat nu știu să fi făcut nimic, nici tu nu știi… eu mi-s mai bătrân ca tine.

Festivitatea în care au fost acordate titlurile de cetăţean de onoare a costat 22.000 de lei.

Citește și Iohannis, interviu pentru presa austriacă: Alianța la guvernare vrea să subordoneze sistemului judiciar

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele