CRBL aruncă bomba la Survivor România! Colegul lui de exil nu și-a primit porția de mâncare: „Nu vă e rușine?”

0
- Reclama -

Sezonul acesta s-a introdus o regulă nouă la Survivor România. Un concurent din fiecare echipă va fi ales de concurentul care a scos cel mai bun timp pe traseu pentru a se duce în exil. Un Faimos și Un Războinic vor petrece întreaga zi pe Insula Exilului și vor primi mâncare doar dacă echipa va vrea.

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

CRBL, foc și pară pe Războinici după ce nu i-au trimis porția de mâncare lui Relu. Cum au reacționat Războinicii?!

CRBL a primit din partea echipei sale o cană de cocos prăjit și o cană de orez, însă a primit și lucrurile sale personale: pelerina de ploaie și bățul pe care își prăjea cocosul pe insula Faimoșilor.
Relu, pe de altă parte, a fost dezamăgit să vadă că nu a primit nimic de mâncare din partea colegilor săi. CRBL nu a putut rămâne indiferent la această situație și în consiliul de eliminare a izbucnit.

Pentru Faimoși, tuturor le doresc să ajungă aici unde m-au trimis pe mine. Care e motivul? De ce eu?’, le-a spus el colegilor săi. „Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?! E mâncarea pe care el a câștigat-o. Am așteptat, ne-am tot uitat pe cărarea aia și nimic!’, i-a atacat cântărețul și pe Războinici.

La rândul său, și Relu a izbucnit și i-a luat la rost pe colegii săi.

- Reclama -

„E iadul pe Pământ. Nu mi-au dat nici măcar o bucată de cocos prăjit. CRBL a împărțit cu mine și m-a lăsat să mă servesc, nu mi-a dat el! (..) Nu știu dacă vă puteți imagina ce e în sufletul meu acum. M-au încercat niște sentimente când am văzut că Faimoșii i-au trimis lui CRBL mâncare și pelerina lui și eu nu am primit nimic’, a spus și Relu Pănescu.

Răboinicii au părut șocați de reacția celor doi colegi și au declarat că nu au știut cum anume ar fi trebuit să procedeze astfel încât să-i trimită de mâncare. Însă aceste scuze nu au fost crezute de CRBL și Relu.

„Nu am știut cum să-ți trimitem de mâncare, nu mai țipa”, au explicat colegii Războinicului.
„Nu mai țipa pentru că nu este atât de grav”, a spus Crbl, ironic
„Echipă suntem”, a mai spus Relu.
Ștefania: Chiar am înțeles greșit acea informație. Asta este, chiar îmi greșit și eu îi voi da porția mea. Îi vom face pachet și va primi tot.
Relu: Nu am nevoie de mila nimănui, doar de mila lui Dumnezeu. Mă încarcă niște sentimente. În momentul în care au venit și i-au adus ui CRBL, într-o mână era pelerina lui. Într-una era cocos prăjit și în alta orez și mi-a dat posibilitatea să mă servesc. Nu știu dacă vă puteți imagina can ce poate fi în sufletul meu în momentul de față și mi se reproșează că îi respect prea mult pe Faimoși și că vreau să mă duc la ei.
CRBL: Pentru mine problema e de ce sunt ei astăzi aici. Să răspundă Natalia că e decizia ei.
Natalia: Nu a fost o decizie ușoară. Erau trei persoane din care puteam să aleg. Mă gândeam la Otilia. 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele