CredNatura, brandul românesc de uleiuri de aromaterapie și masaj, a ajuns în Grecia

0
Silki Skin, CredNatura
Silki Skin, CredNatura

Andreea Rădulescu, antreprenoarea care a lansat în urmă cu 4 ani compania CredNatura, anunță că a exportat primul lot de produse în Grecia. CredNatura este o marcă cu notorietate în România, pe piața cosmeticelor naturale, a uleiurilor pentru aromaterapie și masaj.

Uleiurile și cosmeticele CredNatura sunt produse în regim de laborator, în București, după rețete farmaceutice dezvoltate de Andreea Rădulescu împreună cu farmaciști români cu experiență în dezvoltarea de astfel de produse în care România a excelat.

După anii grei ai pandemiei, produsele CredNatura au reușit să își facă loc pe nișa cosmeticelor naturale și a uleiurilor atât în România, cât și din Grecia.

uleiuri CredNatura

Vezi și Andreea Rădulescu, CredNatura: În pandemie am avut timp să măresc portofoliul de produse

Andreea declară pentru Informateca.ro că duce o ”luptă” inegală cu competitori mari, companii care dispun de bugete semnificative de marketing, dar că ”posibilitatea de a avea un vis împlinit face viața interesanta!”.

CredNatura are în portofoliu deja 10 uleiuri pentru aromaterapie și 5 pentru masaj.

Produse unice, fără parabeni, dar cu vitamina F

Andreea Rădulescu, de formație farmacist, a dezvoltat cele trei produse cosmetice 100% naturale pentru îngrijirea pielii cu care CredNatura este unic producător și distribuitor în România:

Dermaser (vitamina F)

MagicTen

Crema CredNatura Intensiv Regenerantă, fără parabeni

Crema CredNatura Intensiv Regenerantă este un produs unic în piața autohtonă și este considerat de specialiști un nou ”Apidermin”.

CredNatura în Centrul Salonicului

Uleiurile și cremele CredNatura sunt un element de ”ancoră” pentru magazinele de specialitate, ”o imagine grăitoare în acest sens este cea a unui astfel de boutique, în Salonic (GR), Silki Skin pe numele său”, spune Andreea Rădulescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele