Cristi Danileț a primit în vizită un grup de elevi! Copiii au fost întrebați: „Cine fac legile?” Răspunsul copiilor: “Penalii!”

0

Judecătorul Cristi Danileț a spus, azi, pe Facebook, povestea unui judecător din sudul țării care a primit în vizită un grup de elevi. Potrivit lui Danileț, judecătorul a fost șocat de răspunsul copiilor.

„Un judecător din sudul țării a primit astăzi vizita unor elevi la tribunal. La un moment dat el întreabă: „Știți cine fac legile pe care trebuie toți să le respectăm?”. Elevii au răspuns la unison: „Penalii!”. Șocat, judecătorul a început să explice că sunt oameni și oameni, că unii încalcă legea și alții nu, că nu e bine să generalizăm, dar că ar fi indicat ca atunci când votăm o persoană în organele statului să ne asigurăm că e cinstită.

Ei, dacă ar fi fost o vizită de asta la Guvern sau la Parlament și ar fi fost întrebați copiii „Știți cine ne judecă?”, eu mă îndoiesc că ar fi spus cineva „Statul paralel!”.

Pentru că în chestia cu „penalii” e un sâmbure de adevăr deoarece în Parlament sunt și infractori și spun asta pentru că unii au cazier judiciar. Dar chestia cu „statul paralel” e pur și simplu o invenție, fie și pentru faptul că în buletinul judecătorilor la rubrica vizând statul de care aparțin scrie, simplu, „România”. Ah, da, și niciunul nu are cazier judiciar. Căci a fi „penal (infractor)” e incompatibil cu a fi „judecător””, a scris pe Facebook judecătorul Cristi Danileț.

Un judecător din sudul țării a primit astăzi vizita unor elevi la tribunal. La un moment dat el întreabă: „Știți cine…

Publicată de Cristi Danilet pe Luni, 29 Octombrie 2018

Citește și Tudorel Toader a mințit! Răspuns oficial al CSM: În dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr nu există nicio ordonanţă de clasare dată lui Klaus Iohannis

De Vlad Mitu

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele