Cristian Borcea nu poate fi eliberat condiţionat, a decis definitiv Tribunalul Ilfov

0

Tribunalul Ilfov a respins luni cererea de eliberare condiţionată a lui Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de detenţie în dosarul transferurilor de jucători.

Decizia magistraţilor Tribunalului Ilfov este definitivă.

Citiți și Tonomatul de promisiuni PSD, astăzi finanțele. Mișa: Guvernul s-a aplecat asupra corectării problemelor din sistem

Cristian Borcea va mai putea depune o nouă cerere de eliberare condiţionată peste şase luni.

Avocata lui Borcea, Alice Drăghici, a declarat la Antena3, înaintea deciziei instanţei, că Borcea a efectuat zile de muncă în detenţie şi că este şi beneficiar al Legii recursului compensatoriu.

În 4 octombrie, Judecătoria sectorului 4 a decis punerea lui în libertate, însă decizia a fost contestată.

“Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012”, se arată în decizia instanţei.

În martie 2014, în dosarul ”Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins în 16 august cererea de liberare condiţionată a fostului impresar de fotbal Victor Becali şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele