Cristiano Ronaldo va juca la a 5-a Cupă Mondială consecutivă

0

Cel mai bun marcator din istoria fotbalului va evolua pentru Portugalia și la Mondialul din Qatar de la iarnă, după ce lusitanii au învins cu 2-0 Macedonia de Nord, echipa care eliminase Italia.

O „dublă” a lui Bruno Fernandes a adus victoria la Porto, pe „Estadio do Dragao”.

Deși oaspeții au dat dovadă de rezistență și implicare, golul care a deschis scorul a venit în urma unei greșeli în apărare imediat după primele 30 de minute.

Stefan Ristovski a trimis o pasă greșită, permițându-i lui Fernandes să recupereze și să-l pună în situație de gol pe Ronaldo. Acesta nu a șutat, așteptându-l pe coechipierul său de la Manchester United. În loc să profite el însuși de ocazie, căpitanul lusitan a returnat mingea printre picioarele unui fundaș, iar Fernandes a finalizat cu un șut pe colțul lung, pentru deschiderea scorului.

Tot Fernandes a fost din nou în centrul atenției, când a inițiat un contraatac, pe care tot el l-a finalizat cu gol din voleu.

Această victorie cu 2-0 asigură Portugaliei un loc în Qatar, la sfârșitul anului, pentru a șasea participare consecutivă la turneul final al Cupei Mondiale. CR7 și colegii lui își vor afla adversarii grupe vineri, când va avea loc tragerea la sorți pentru această fază a Cupei Mondiale. Amintim, tot marți seară, România a terminat la egalitate, 2-2, un amical jucat în deplasare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele