Culisele plecării lui Radu Banciu de la B1 TV

0
Radu Banciu
Radu Banciu ramane realizator Look Plus
- Reclama -

Radu Banciu pleacă de la postul de știri B1 TV, după aproape zece ani în care a realizat emisiunea Lumea lui Banciu, scrie Paginademedia.ro. Radu Banciu mai realiza în același timp o emisiune zilnică la canalul Look Plus, iar, conform surselor jurnaliștilor portalului specializat în știri din domeniul mass media, conducerea B1 TV i-a cerut să renunțe la una din colaborări.

 

„Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, au declarat pentru Paginademedia.ro reprezentanți ai postului B1 TV.

După plecarea lui Banciu urmează să fie făcute o serie de schimbări în grila de programe a postului. Tudor Mușat, care avea emisiunea între 20:00-21:00, va acoperi intervalul de până la 22:00. De la ora 22:00, va intra Silviu Mănăstire (care pana acum era de la 21:00).

Banciu lucra la B1 TV din anul 2011. Emisiunea sa de la miezul nopții era una dintre cele mai urmărite ale postului TV, dar a atras și numeroase amenzi din partea CNA.

- Reclama -

Citește și: ADP Sector 1 a tăiat ilegal copacii în Parcul Herăstrău

NU lasa covid în clasa copiilor tăi, cumpără un purificator anti coronavirus

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele