Cum va fi vremea de Florii

0
- Reclama -

Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade şi posibil ploi trecătoare în estul şi sud-estul ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

„Vremea de Florii va fi frumoasă şi caldă. În zonele estică şi sud-estică există condiţii de posibile ploi slabe, trecătoare”, a declarat pentru News.ro, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În Banat vor fi în medie temperaturi de 20-22 de grade ziua şi 6-10 grade noaptea.

În Crişana vor fi temperaturi maxime de 19-21 de grade şi minime de 5-8 grade, sâmbătă şi duminică fiind condiţii reduse de ploaie.

În Transilvania, în duminica Floriilor vremea se va încălzi şi vor fi temperaturi de 14-20 de grade ziua şi 2-7 grade noaptea.

- Reclama -

În Maramureş, începând de duminică va fi o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de 16-20 de grade şi minime de 4-7 grade.

Şi în Moldova va fi o încălzire a vremii începând de duminică, când vor fi ziua temperaturi de 16-20 de grade şi noaptea de 4-7 grade.

În Dobrogea, temperaturile vor fi în creştere duminică, ajungând la maxime de 14-18 grade şi minime de 6-9 grade.

În Muntenia, în duminica Floriilor vor fi temperaturi de 14-18 grade ziua şi 6-9 grade noaptea, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

În Oltenia, ziua temperaturile vor urca, de duminică, la 17-21 de grade ziua şi 5-9 grade noaptea.

Şi la munte va fi vreme frumoasă începând de duminică, când se vor înregistra temperaturi de 4-10 grade ziua şi 0-5 grade noaptea, peste cele specifice perioadei.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele