Dan Andronic a scris pe pagina sa de Facebook că se retrage

Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!

1

În prima sa reacție după condamnarea în dosarul retrocedării frauduloase fostei Ferme Băneasa, Dan Andronic a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj, fără să fie foarte explicit.

 

„Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!” a ținut să anunțe Andronic.

Dan Andronic a fost surprins la taifas cu Călin Popescu Tăriceanu la un restaurant cochet din Cotroceni, în 2017. Atunci și Tăriceanu era acuzat în același dosar, însă fostul șef ALDE a scăpat de condamnare grație legilor penale ale justiție votate de PSD-ALDE și UDMR cât încă infractorul Liviu Dragnea era la butoane.

Vezi Călin Popescu Tăriceanu și Dan Andronic surprinși la un prânz de taină, la un restaurant din zona Cotroceni

Dan Andronic a fost condamnat joi la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, pe o durată de supraveghere de 4 ani. Fostul consultant politic va trebui, totodată să muncească 60 de zile în folosul comunității, la Centrul de Asistență integrată pentru Adicții București sau la Protecția Copilului Sector 3.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul Andronic Dan Cătălin va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Centrul de Asistență Integrată pentru Adicții București sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, București.” se arată în minuta instanței.

Dan Andronic a fost consultant politic al premierilor Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, apoi al PDL şi al preşedintelui României, Traian Băsescu, iar în prezent este director EVZ.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele