Dan Barna a anunțat că Andrei Caramitru nu mai este consilierul său: „Am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”

0

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat că renunță la colaborarea cu Andrei Caramitru care era consilierul său.

Într-un anunț făcut, miercuri, pe forumul intern al formațiunii, liderul USR a precizat că acesta nu are nevoie de titulatura de consilier al său pentru a conta, informează Știripesurse.ro.

”Îi mulțumesc lui Andrei Caramitru pentru munca depusă la definitivarea si comunicarea unui program de guvernare consistent. Este o premieră necesară pentru România: programul de guvernare se face prin dialog, nu într-o debara, cum fac celelalte partide.

Am apreciat competența în economie a lui Andrei încă de la prima noastră întâlnire și trebuie să recunosc că are un potențial politic real. Cred că acum e un om politic pe propriile picioare, și poate aduce contribuții valoroase. Am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des. Andrei are drumul său și este un om valoros care a venit spre USR pentru că USR este alternativa care va schimba România. Andrei nu are nevoie de o titulară de consilier al meu pentru a conta”, se arată în mesajul lui Dan Barna.

Anunțul liderului USR vine în contextul declarațiilor controversate pe care le-a făcut Andrei Caramitru în ultima vreme. Cel mai recent derapaj a avut loc chiar miercuri, atunci când, supărat că PSD și ALDE, cu ajutorul UDMR, au trecut prin Parlament modificările la Codurile penale, Andrei Caramitru a scris pe Facebook că parlamentarii acestor formațiuni ar trebui exilați și lăsați să moară de foame.

Citește și Dan Barna: Dragnea, jos mâinile de pe Armata Română!

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele