Dan Voiculescu, cu mațele încurcate, dar eliberat condiționat nu întârzie să-și amenințe așa-zișii adversari

0
- Reclama -

Proaspăt ieșit din penitenciar, dar și din spital, Dan Voiculescu face primele declarații și spune că în pușcărie a trăit precum într-un acvariu și că i s-au furat 3 ani din viață pe care nu-i poate recupera nici cu Băsescu la închisoare.

Să înțelegem că Varanul răzbunător și frustrat îi vrea capul lui Băsescu și abia eliberat de după gratii se va ocupa personal de dușmani. Din spusele sale se pare că vrea să o facă „băiețește”. Poate îl ajută bătăușul de motocicliști de la Antena 3.

Citiți și Guvernarea Grindeanu doboară conducerea PSD

„Mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Aceşti trei ani nu mi-i dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde, care au iesit în evidenţă. Primul sentiment a fost unul de durere a pleopelor, pentru faptul că stăteam cu ochii închişi mai mult de jumătate de zi. Mi-am creat un fel de acvariu în care am încercat şi am reuşit să trăiesc. Am trăit trei ani într-un acvariu”, a afirmat Dan Voiculescu.

Citiți și Dan Voiculescu operat de ocluzie intestinală, grevista Gabriela Anghel îl plânge

- Reclama -

Voiculescu a mai spus că al doilea sentiment pe care l-a avut în această perioadă a fost de regret: „Regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicaţi în acest proces ca să pot să fiu eu dus la închisoare”.

Dan Voiculescu a făcut câteva precizări legate de starea sa de sănătate, explicând jurnaliștilor de ce a fost internat

„Pentru că suntem la spital, cred că am datoria să vă spun adevărul despre problemă, pentru că au fost fel de fel de balbaieli. Că am fost operat, că nu am fost operat, că am murit, că n-am murit. Am avut un sindrom de ocluzie intestinală provocată de o strangulare a intestinului subţire. E periculos, pentru că intestinul se poate sparge. Vreau pe această cale să mulţumesc public doamnei doctor Petrescu de la puşcăria Rahova şi domnului doctor Sorin Oprescu. Doamna doctor aproape că m-a obligat să merg la spital, eu nu am vrut.

Eu sigur voi fi operat. Ce am avut eu a fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Trebuie operaţie, pentru că o recidiva poate fi fatală”, a mărturisit Dan Voiculescu la ieşirea din spital.

De asemenea, Voiculescu a mai spus că va continua să lupte împotriva abuzurilor „celor puternici” indiferent de riscuri, mai ales că „determinarea” sa este întărită de cei trei ani de pușcărie.

„La orizont, eu văd în continuare o luptă pe viață, pe moarte, pe pușcărie, pe orice risc cu abuzurile. Cu abuzurile, mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri, împotriva celor care au în ei dorința de a se apăra și nu au puterea de a o face. Voi continua cu toate forțele mele, mai ales că determinarea mea este acum întărită de cei trei ani de pușcărie să lupt cu abuzurile. (…)

O să ne mai vedem, o să ne mai auzim”, a afirmat Voiculescu în fața jurnaliștilor, după ce a fost externat din Spitalul Universitar din București.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele