Dăncilă: “Nu are domnul Ponta puterea să ia atâţia deputaţi încât să ne pună în dificultate”

0

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a comentat, marţi, ultimele plecări din PSD, afirmând că Victor Ponta “nu are puterea să ia atâţia deputaţi” încât să pună în dificultate majoritatea parlamentară.

“Nu are domnul Ponta puterea să ia atâţia deputaţi astfel încât să ne pună în dificultate. Eu cred că pentru PSD nu există acum pericolul pe care vrea să-l insufle domnul Ponta că va cădea Guvernul, că nu mai avem majoritate. Este păcat că un fost prim-ministru, care ar trebui să gândească mult mai responsabil, pentru că a ocupat această funcţie, are ca principală preocupare dărâmarea Guvernului în prag de preluare a preşedinţiei rotative. (…) Este un lucru trist. Nu vreau eu să răspund atacurilor şi modului în care se comportă domnul Ponta, dar este unul care nu-i face cinste”, a spus Dăncilă într-o intervenţie telefonică la România TV.

Deputaţii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă au părăsit PSD şi s-au alăturat, luni, formaţiunii conduse de Victor Ponta, Pro România.

Deputatul Ion Mocioalcă, președinte al PSD Caraș Severin, și-a anunțat, luni, demisia din formațiunea condusă de Liviu Dragnea și trecerea la Pro România, partidul ex-premierului Victor Ponta.

Ex-premierul Victor Ponta a anunțat că, în afara lui Ion Mocioalcă, fost lider PSD Caraș Severin, alți trei parlamentari social-democrați au decis să părăsească formațiunea condusă de Liviu Dragnea. Calculele arată că, în acest moment, alianța PSD-ALDE nu mai deține majoritatea în Camera Deputaților.

„Echipa Pro România din Parlament și din teritoriu s-a mărit cu oameni care nu pot fi cumpărați sau speriați!”, scrie ex-premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook, anunțând că au intrat în echipa sa deputații Ion Spânu (Caraș Severin), Mihai Popa (Brașov) și Mihai Mohaci (Brașov).

Citește și Toader anunță că a redactat sesizarea la CCR în legătură cu refuzul lui Iohannis de a numi miniștrii PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele