”David Popovici a reuşit ceva extraordinar”

1

Campioana olimpică şi preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, a declarat, marţi dimineaţă, că David Popovici a reuşit ceva extraordinar şi că sigur va mai câştiga medalii în această vară.

 

„David este la prima participare, a reuşit ceva extraordinar. El a avut anul trecut un an foarte greu, în care a trebuit să se califice la JO, apoi a mers la Europenele de juniori, la Tokyo. Noi cei din lumea înotului ne-am dat seama de capacităţile lui şi David a avut ieri o zi extraordinară. Sunt sigură că va reuşi să câştige multe medalii în această vară, mai sunt campionate europene şi mondiale. David este pregătit, este un sportiv tânăr. A ales să nu înoate la 400 metri liber, fiind la prima participare. Se reface repede şi acum demonstrează ce a pregătit zi de zi pentru a-şi face ţara mândră. Putem să ne gândim foarte departe cu David”, a declarat Potec la Digi24.

Sportivul David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta.

 

„Tricolorii” – învinși și acasă de Muntenegru în Liga Națiunilor

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele