S-a promulgat legea prin care FCSB va putea juca pe stadionul Steaua

1
- Reclama -

Conducerea vicecampioanei României a primit vestea cea mare la început de an – a fost promulgată legea prin care echipa are liber să joace pe noul stadion din Ghencea.

Miercuri s-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu în finalul anului trecut, ce facilitează accesul roș-albaștrilor înapoi în „Templu” după o pauză de 8 ani.

Amintim, în luna octombrie 2022, liderul PSD anunța că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca FCSB să aibă dreptul de a evolua pe această arenă.

Potrivit „prosport.ro”, președintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu, iar aceasta va intra în vigoare imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

Luna trecută, Ciolacu le-a oferit un cadou FCSB-iștilor

În doar 10 zile, Gigi Becali și-a schimbat radical discursul și părerea despre Marcel Ciolacu. La 9 decembrie, nemulțumit de faptul că echipa lui a fost din nou interzisă în Ghencea, patronul FCSB lăsa de înțeles că președintele PSD a mințit.

- Reclama -

Asta fiindcă Marcel Ciolacu îi promisese lui Gigi Becali ca va rezolva „situația Stelei” și că FCSB va primi acceptul de a juca pe superba arena a echipei din Liga 2, CSA Steaua.

„Eu ce să fac? Întrebaţi-l pe ăla care a promis. Pe preşedintele PSD. Mi-a zis: << Avem datoria şi o vom rezolva >>. Bine, mă, în România e posibil orice. Ce să fac eu? Nu am ce să fac, e România!”, spunea Gigi Becali la sfârșitul anului.

Peste 10 zile, la 19 decembrie, FCSB a primit drum liber spre Ghencea. Marcel Ciolacu a dezvăluit pe rețelele de socializare că a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului, care are ca scop două obiective principale: facilitarea accesului la bazele sportive de către stat, dar și a terenurilor administrate de instituțiile școlare, pentru a-i determina pe cetățeni să le folosească în afara orelor de program sau orarului școlar.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele