David Popovici s-a retras din finala Campionatului European de Natație: „Vă mulțumesc pentru suport!”

0

David Popovici a anunțat în mediul online că a decis să se retragă din finala de 400 de metri liber, la Campionatele Europene de Natație. Sportivul de 17 ani a scris că este o decizie pe care a luat-o împreună cu echipa sa, dar nu a oferit foarte multe detalii cu privire la motivele care au dus la asta.

„Update! Am decis împreună cu antrenorul meu și staff-ul tehnic, sa ma retrag din finala probei. Vă mulțumesc pentru suport!”, a scris David Popovici pe Facebook.

Ce spune antrenorul lui David Popvici despre retragerea înotătorului: „Vrem să mai facem lucruri bune în continuare”

David Popovici se calificase în această dimineață în finala probei de 400 de metri liber, iar în seara aceasta ar fi trebuit să intre din nou în bazinul de înot, doar că și-a anunțat retragerea în urmă cu doar câteva ore înainte de marea finală.

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a explicat de ce a ales sportivul să se retragă din finala de la Roma.

„Nu s-a accidentat, este bine din punct de vedere fizic. Probabil ar fi înotat OK în finala de diseară, dar s-au adunat foarte multe și vrem să mai facem lucruri bune în continuare. A fost multă emoție la acest European. Am decis că este mai bine să-l protejăm, mai ales că stăm la București numai două zile.

Pe 21 august plecăm la Lima, pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori, unde avem din nou obiective frumoase”, a punctat Rădulescu, potrivit paginii CS Dinamo, clubul la care este legitimat David, informează GSP.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele