DB Global Technology, investiție de 14,6 MIL. euro în România

0

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, își majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea businessului.

Capitalul primit va ajuta la dezvoltarea și consolidarea echipelor, lărgirea și aprofundarea setului de cunoștiinte, pregătirea cerințelor specifice viitoarelor proiecte și creșterea capacităților centrului în domeniul inovației.

“Vom continua investițiile în ceea ce înseamnă un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianță, inițiativă personală, proiecte individuale, activități sociale și de dezvoltare personală. Și suntem gata să primim în acest mediu în continuare elita industriei de IT, cu care sa creștem împreuna pe termen lung”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

Image by StartupStockPhotos from Pixabay

Cititi si Ai probleme cu banca, uite ce ai de facut

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele