De ce Norica Nicolai să nu fie urmărită penal pentru Fake News?

0
- Reclama -

Pe pagina sa de Facebook, fostul europarlamentar ALDE Norica își arată indignarea că România a primit de la UE 1 miliard de euro în contextul pandemiei de coronavirus COVID 19, iar Franța a primit 300 de miliarde. La prima vedere te indignezi și tu, dar vezi ca postarea i-a fot preluată de sputinik, site-ul de propagandă dinspre EST.

 

Și te uiți mai bine și vezi că Franța a primit de la UE o derogare ca să poată cheltui ea, din banii ei, prin banca ei de stat peste 300 de miliarde de euro.

Uite știre a”aici: Comisia Europeană a aprobat sâmbătă trei scheme de ajutor de stat ale Franţei pentru a atenua impactul economic al pandemiei de coronavirus (COVID-19), prin care se vor aloca 300 de miliarde de euro (323 miliarde de dolari) companiilor care se confruntă cu dificultăţi”.

România a cerut, ministrul de Finanțe, mai exact, Florin Cîțu a cerut ceva bani de la UE și a primit. Un mizilic, 1 miliard de euro. Bani de la UE, să de înțelegem, nu bani pe care îi are România în cont.

- Reclama -

Uite și știrea asta: Comisia Europeană va direcţiona către România peste un miliard de euro pentru combaterea efectelor COVID-19, se arată într-un document publicat pe pagina de Facebook a reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Pentru cele afirmate de doamna Nicolai există doua explicații, după cum am văzut pe pagina sa de facebook, dar respectivul comentariu a fost șters: ori ești p…..ă, ori ești m……..ă”. Eu spun doar că doamna este politician român, unul care și-a câștigat banii din politica autohtonă unde orice poate să iasă pe gura politicianului pentru că ”un corb nu scoate ochii la alt corb”.

Acestea fiind faptele, întreb. Domnule Vela, Arafat sau oricine se uita după Fake New pe care îl incriminează, de ce nu am aflat deja, printr-un comunicat de presa la vreunui parchet, că doamna ALDE-istă, cu vederi evidente pro-politicieni-penali, este urmărită pentru Fake News?

Pentru doamna Nicolai, refuzată de români să mai plece la Bruxelles să reprezinte nu pe români, ci pe penalii care se ascund prin politică, mai bine ați scrie despre faptul că Ministrul Cîțu s-a împrumutat cu dobândă negativă. Sau vi se pare Fake pentru că nu apare pe sputnic?

Vezi aici: Solicitat să explice semnificaţia acestui fapt, Cîţu a afirmat: ”Dacă împumutăm un leu, trebuie să restituim 90 de bani”.

 

 

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele