Denisa Neagu, USR: Primul ”tun imobiliar” al Gabrielei Firea din poziția de ministru

1
denisa neagu, usr firea

Într-o postare pe Facebook, aproape singurul canal de ”știri” rămas fidel celor de la USR, Denisa Neagu anunță un ”tun imobiliar” în interiorul Guvernului PNL-PSD. USR-ista spune că ”Printr-o ordonanță de urgență, Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse (MFTES) preia pachetul de acțiuni de aproape 88% deținut de Ministerul Tineretului şi Sportului la Biroul de Turism pentru Tineret SA (BTT)”.

 

Denisa Neagu arată că ”Am studiat atât programul de guvernare, cât și partea de buget a MFTES și nu am regăsit nici o justificare a integrării BTT sub umbrela acestui minister. Am găsit însă referiri clare că ministerul are în vedere efectuarea lucrărilor de reparații capitale la centrele de agrement și de tineret. Adică fix acele tipuri de lucrări unde s-a devalizat constant bugetul de stat în timpul guvernărilor PSD.

Vezi și Consilieri generali PSD, acuzaţii de “tunuri imobiliare” la adresa Gabrielei Firea

Susțin în continuare faptul că tinerii din România trebuie să aibă acces la o rețea extinsă de baze de agrement dedicate și mă bucură orice inițiativă ce poate duce la creșterea segmentului de turism intern. Dar acestea nu pot fi un paravan sub care unii politicieni să ascundă alte interese.

În loc să se preocupe de rezolvarea problemelor arzătoare ale familiilor din România, coaliția toxică PSD-PNL continuă să-și împartă patrimoniul statului. Este absolut rușinos!”.

Postarea integrală:

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele