Deputat PSD: motivul ”enormului atac împotriva României” e direcționarea bugetului UE în afara țării

0

Deputatul PSD, Marius Budăi, a scris pe contul său de Facebook că unul dintre motivele presupusului ”atac enorm împotriva României” ar fi ”gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabilite (ÎN NICIUN CAZ ROMÂNIA)”.

Scenariul conspiraționist propus de Budăi (46 de ani) în cinci pași mai presupune și ”instaurarea unui guvern de coloratură tehnocrat în perspectiva preluării Președinției Consiliului UE”, precum și ”sădirea în percepția mass-media internațională a unei țări neguvernabile”.

Budăi a terminat facultatea la 36 de ani, potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaților. El este absolvent al Universității Spiru Haret. PSD l-a propulsat în Comisia de buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților.

Postarea integrală a lui Marius Constantin Budăi:

„Bună ziua!

Vă aduc în atenția dumneavoastră 5 motive pentru care se produce acest enorm atac împotriva ROMÂNIEI. Trebuie să ținem cont, în această evaluare, și de preluarea Președinției Consiliului UE de la 01 ianuarie 2019 de către țara noastră.

1 – schimbarea puterii politice actuale;

2 – instaurarea unui guvern de coloratură tehnocrat în perspectiva preluării Președinției Consiliului UE;

3 – gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabilite (ÎN NICIUN CAZ ROMÂNIA) – ne aducem aminte de “marea” absorbție a fondurilor strcturale din anul 2016 și desigur blocarea Autorităților de management prin neautorizare;

4 – aducerea în aparatul prezidențiabil și guvernamental personalități tip Cioloș și Macovei;

5 – sădirea în percepția mass-media internațională a unei țări neguvernabile.”

Citește și Fosta avocată a lui Dragnea susţine arestarea oficialilor care au comandat intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele