Deputatul „Mitralieră” despre Ponta: „Pe vrmea când era prim -minstru au fost cele mai mari abuzuri din justiție”

0

Deputatul Cătălin Rădulescu, condamnat cu suspendare în decembrie 2016 la un an și jumătate de închisoare și inițiatorul proiectului care prevedea un prag ridicat de 200.000 de euro pentru abuz în serviciu, lansează un atac la adresa lui Victor Ponta cu privire la justiția din timpul mandatului său de premier.

După ce fostul lider al social-democraților a criticat emiterea unei OUG pe Legile Justiției, Rădulescu a declarat, la România TV, că „domnul Ponta ar trebuie să se gândească că în perioada în care a fost domnia sa prim-ministru nu au fost făcute deloc modificări privind funcționarea sistemului de justiție. În perioada în care a fost prim -ministru s-au făcut cele mai mari abuzuri din justiție”.

Cătălin Rădulescu, poreclit deputatul “Mitralieră”, a devenit cunoscut opiniei publice după ce în timpul protestelor contra OUG 13 din iarna anului 2017, declara într-un interviu pentru “Adevărul”, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: “De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”.

După această declaraţie a urmat, în acelaşi interviu, şi ameninţarea cu mitraliera la adresa celor din piaţă. Rădulescu a spus că este pregătit să folosească din nou mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție: “Nu o să mi-o ia nimeni în viața vieților și o țin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.

Citește și România, ultima din UE în clasamentul calității vieții cetățenilor

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele