Deputatul Mitralieră, supărat, despre o polițistă: „E o nesimțită! Nu mă face pe mine una cu 7 clase ”

0

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că jurista Inspectoratului de Poliție Argeș este o ”nesimțită” care ”are șapte clase”. El s-a arătat revoltat că polițista l-a numit ”deputatul Mitralieră”, așa cum îi spune și presa, în loc să i se adreseze cu ”domnul doctor”.

Social-democratul a insistat că nu are nicio problemă ca jurnaliștii să-i spună ”deputatul Mitralieră”, dar polițista respectivă nu avea dreptul să-l numească așa.

”Eu am făcut proces împotriva suspendării armelor mele. În procesul respectiv au trimis-o pe această domnișoară, atunci am văzut-o prima dată, care a încercat să-mi ia martorul de lângă mine. Eu eram cu avocatul meu și cu martorii. L-a tras pe un martor de lângă mine și a încercat să-l convingă să spună altceva. Avocatul meu i-a spus că face o infracțiune și că-i vom face plângere penală. Nici nu s-a recomandat, nici nu știu cine e. Ea a început să reacționeze și, la un moment dat, i s-a adesat unei doamne și i-a spus ”păi, nu știți cine e? E domnul deputat Mitralieră!”. Bineînțeles că atunci i-am spus că e o nesimțită. Eu sunt medic chirurg, nu știu cine e ea. Ea a spus atunci că reprezintă Poliția județeană, iar avocatul meu i-a spus că nu are voie să vorbească cu martorii decât în sala de judecată. Apoi, ea mi-a făcut plângere penală că am amenințat-o. Acolo sunt martori, camere de supraveghere. E o scorneală! Am hotărât să-i facem plângere penală pentru calomnie și pentru intimidarea martorilor.

O fac și nesimțită și fac și plângere. E o nesimțită! Dacă mă face pe mine, medic chirurg, una cu șapte clase ”deputatul Mitralieră”, înseamnă că e o nesimțită. Eu sunt deputatul Cătălin Rădulescu, trebuia să-mi spună ”domnul doctor”! Eu n-am jignit-o pe ea, n-am făcut-o în niciun fel. Voi aveți voie să spuneți, că sunteți presă. Nu mă supăr când spuneți voi, dar nu o individă să se adreseze așa. Cu presa n-am nicio problemă, sunteți OK. Din punctul meu de vedere, puteți să spuneți ce vreți”, a povestit Cătălin Rădulescu.

Citeşte şi Proiectele extrem de controversate ale lui Mitraliera, condamnat definitiv, adoptate tacit

Deputatul PSD Catalin Rădulescu a devenit cunoscut opiniei publice după ce în urma protestelor din iarna anului trecut anti OUG 13, a ameninţat protestatarii din Piaţa Victoriei declarând că deţine acasă o mitralieră.

Mai exact, deputatul PSD de Arges Cătălin Radulescu spunea în 13 martie, anul precedent, într-un interviu pentru “Adevărul”, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: “De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”.

După această declaraţie a urmat în acelaşi interviu şi ameninţarea cu mitraliera la adresa celor din piaţă, spunând că şi-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: “Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat.”

Deputatul ” Mitralieră” s-a mai făcut remarcat, alături de alţi colegi din coaliţie ca fiind un puternic critic a ceea ce ei numesc „statul paralel”. Acesta a despus de-a lungul timpului o serie de proiecte controversate.

Un proiect extrem de controversat şi comentat la momnetul respectiv era cel care propunea ca pragul pentru abuz în serviciu să fie ridicat la 200.000 de euro, proiectul fiind semnat la momentul respectiv de alţi 40 de parlamentari colegi PSD, dar fiind repede retras odată ce presa a prezentat controversatul proiect.

Tot Catălin Rădulescu are în spate o condamnare definitivă la închisoare cu suspendare de 1 an şi jumătate din decembrie 2016 pentru dare de mita.

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele