Diana Muntenu în stil hybrid

0

Încântată de serviciile pe care le-a găsit la DAB Auto Serv, Suzuki Swift hybrid ar putea fi oricând noua ei mașina. Simpatica vedetă TV, Diana Munteanu, s-a bucurat weekend-ul trecut de un Suzuki care, cu siguranță, a impresionat-o. 

Suzuki Swift hybrid cu o capacitate de 1 litru înlocuiește orice motor pe motorină, dacă ești fan diesel pentru consum.  Swift-ul hibrid este mult mai tăcut decât cel mai silențios motor diesel, are taxe nesesizabile și garanție extinsă. Ce îți poate dori mai mult mult o divă ca Diana Munteanu?

Suzuki Swift poate fi folosit, fără ezitare, atât de mămica Diana Munteanu pentru a-și duce copilul la școală, dar și pentru a face o plimbare cu fetele sau pentru a da o tură până la mall sau de ce nu…până la munte? Se adaptează tuturor tipurilor de drum, stă foarte bine în curbe și se așează perfect pe șosea.

Este utilă, consum mic, iar motorul electric îl ajută pe cel termic cât timp apeși accelerația, iar în momentul în care nu mai accelerezi, devine generator și încarcă bateriile. Este un motor și un dinam în funcție de condițiile de trafic.

Cum femeile își doresc să aibă cât mai multe lucruri la îndemână pentru ca șofatul să fie cât mai facil, Swift-ul răspunde perfect cerințelor și vine echipat cu o multitudine de dotări:

Sistem de asistență la pornirea din rampă , ESP (Electronic Stability Program), Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, Sistem autonom de asistență la frânare (Radar Brake Support), Sistem Auto Stop & Start motor, Pedalier retractabil (în caz de accident), Dual Sensor Brake Support (DSBS), Comenzi limitator de viteză pe volan, Comenzi cruise control pe volan,  Comenzi audio pe volan, Scaune încălzite (faţă), Port USB si AUX In în consola centrala. Și acestea sunt numai câteva.

Dacă vrei și tu o experiență ca cea a Dianei Munteanu – atunci mergi  la un test! Aici https://www.suzuki.ro/test-drive

Citește și Suzuki Swift: ”hibrid pentru popor”

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele