”Dictatoarea” Firea își pierde susținătorii din PSD

0

Consilierul general PSD Orlando Culea spune că nu o mai susţine pe Gabriela Firea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Acesta afirmână că multe dintre proiectele propuse a fi implementate sunt făcute doar pentru imaginea primarului, iar ei, consilierii, nu sunt consultaţi, fiind trataţi doar ca nişte simpli votanţi. Culea a mai spus că Firea conduce filiala PSD Bucureşti în mod dictatorial: „Suntem nemulţumiţi de activitatea doamnei primar în primul rând de cea de la conducerea PSD Bucureşti, întrucât ea înţelege să conducă filiala discreţionar şi dictatorial. A ajuns ca această organizaţie să nu aibă nici măcar sediu, unde membrii nu mai vorbesc şi atunci toată această activitate se răsfrânge şi asupra Consiliului General. Toate lucrurile astea sunt decontate de consilieri şi de partid.Despre proiectele edilitare, 90 la sută sunt făcute doar pentru imaginea unei singure persoane, a primarului general. Una dintre nemulţiumirile mele şi ale unor colegi de-ai mei care s-au manifestat mai mult sau mai puţin, a fost faptul că noi nu suntem niciodată consultaţi, niciodată întrebaţi, niciodată invitaţi să participăm la deschiderea unor proiecte şi atunci înseamnă că nu există colaborare, noi suntem nişte simpli votanţi”, a explicat Culea.

Orlando Culea a mai precizat că în prezent el şi încă un consilier PSD nu o mai susţin pe Gabriela Firea, însă aşteaptă să se hotărască şi ceilalţi în privinţa susţinerii.

Citește și: Dăncilă, despre un armistițiu politic în perioada președinției Consiliului UE: “Nu am discutat cu Liviu Dragnea”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele