Din metroul Drumul Taberei, direct de la Ministrul Transporturilor

0

Ministerul Transporturilor, Lucian Bode a postat pe Facebook imagini cu noua staţie de metrou a tronsonului M5 Drumul Taberei şi cu depoul Valea Ialomiţei. Termenul de 30 iunie stabilit pentru finalizarea lucrărilor nu a putut fi respectat, ministrul Lucian Bode a explicat că sunt probleme la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii.

 

Premierul Ludovic Orban nu a avansat un termen când va fi putea fi dat metroul în folosinţă, spunând că atunci când „va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie”.

Puturoșii angajați în Ministerul Transporturilor: postaci și explitaci. Rezultat: metroul Drumul Taberei nu e gata!

Consiliul de Administraţie al Metrorex, întrunit joi în şedinţă, a numit un nou director general interimar, pe Gabriel Mocanu, în locul Marianei Miclăuş, iar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, explică într-un comunicat că, după ce toţi cei implicaţi l-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, ”termen asumat în mod neforţat”, i-a transmis doamnei director Miclăuş că, din acel moment, ”va sta cu mandatul pe masă”.

Mariana Miclăuş a fost numită în funcţia de director general provizoriu în noiembrie 2019.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele