Sorin Oprescu nu a fost găsit de poliție acasă, după condamnarea la închisoare, fostul primar ar fi plecat din țară de două săptămâni

1

Polițiștii nu l-au găsit acasă vineri, 13 mai, pe Sorin Oprescu, fostul primar al Bucureștiului, după ce instanța l-a condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare.

Update

Sorin Oprescu a plecat din țară în 25 aprilie. El nu avea nici o restricție de circulație.

Fostul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, condamnat vineri la 10 ani și 8 luni de închisoare, a plecat din România în 25 aprilie, prin Vama Giurgiu, spre Bulgaria.

El a putut ieși din România pentru că nu avea impusă nici o restricție de circulație în străinătate.

După ce Curtea de Apel l-a condamnat prin sentință definitivă vineri, poliția începe procedurile pentru a fi dat în urmărire generală, potrivit informațiilor.

Știrea inițială

Sorin Oprescu ar fi plecat din țară în urmă cu două săptămâni, la fiul său, care se află în Austria, susțin surse juridice.

Încă nu a fost emisă decizia instanței, deci nu se poate afirma că Sorin Oprescu s-ar sustrage hotărârii judecătorilor.

Fostul primar al Capitalei ar fi părăsit România prin Vama Giurgiu.

Instanța de la Curtea de Apel București l-a condamnat pe Sorin Oprescu la 10 ani și 8 luni de închisoare.

Pedeapsa a fost dublată față de condamnarea pe fond, când a primit 5 ani și 4 luni de închisoare. Sentința de vineri, 13 mai, va fi pusă în aplicare imediat ce instanța va emite documentul fizic în acest sens.

Vezi și: UPDATE: Sorin Oprescu primește vineri, sentința definitivă în dosarul șpăgii din portbagaj, câți ani de pușcărie ar putea face

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele