Discuții între BNS și ministerul Muncii pe tema ”violenţa şi hărţuirea în lumea muncii”

1
- Reclama -

Organizaţia de Femei din Blocul Naţional Sindical a participat la o şedinţă de lucru a ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Simona Bucura Oprescu, împreună cu partenerii sociali, pe tema posibilităţii ratificării Convenţiei Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM) nr. 190, care se referă la violenţa şi hărţuirea în lumea muncii, anunţă BNS miercuri.

 

”Organizaţia de Femei din Blocul Naţional Sindical informează că, în data de 3 octombrie 2023, a avut loc o şedinţă de lucru a ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Simona Bucura Oprescu, împreună cu partenerii sociali, pe tema posibilităţii ratificării Convenţiei Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM) nr. 190, care se referă la violenţa şi hărţuirea în lumea muncii. Obiectivul Organizaţiei de femei a Blocului Naţional Sindical, comunicat ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Simona Bucura Oprescu, este să determine Guvernul şi Parlamentul României să iniţieze procesul de ratificare a acestei convenţii cruciale până la finalul acestui an”, a transmis BNS.

Polițiștii din Huedin au avut nevoie de 3 ani pentru a recupera o barcă furată de pe malul lacului Tarnița

Blocul Naţional Sindical arată că anul trecut, în data de 28 aprilie, înainte de sărbătoarea Muncii, celebrată anual la 1 mai, organizaţia a semnat şi trimis o scrisoare deschisă către Guvernul României şi Parlamentul României pentru ratificarea în regim de urgenţă a acestei convenţii.

- Reclama -
- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele