Domnul profesor, noi scenarii conspirative: “Judecătorul Stan Mustață a fost asasinat”

1

Mogulul de presă Dan Voiculescu intră din nou în zona conspirațiilor după moartea judecaătorului Stan Mustață.  Acesta susține că judecătorul Stan Mustață a fost asasinat.

“Conform afirmațiilor publice ale lui Băsescu, Coldea spunea: „mâine îl luăm pe Mustață și o băgăm pe Camelia Bogdan”.

Astăzi, Coldea este bine mersi iar Mustață este mort.

În dosarul „I.C.A.”, acest judecător a avut curajul să spună: „nu sunt dovezi în acest dosar și nu am cum să condamn”.

Vă prezint aici declarația notarială dată de acesta.

Judecați singuri, dar profund, cu judecăți de valoare și frică de Dumnezeu”, scrie  mogulul Dan Voiculescu  pe blogul său.

Voiculescu a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul “Telepatia”. Acesta a fost eliberat în vara anului trecut, executând doar 3 ani din pedeapsă. „Domnul profesor” a făcut mai multe încercări de a convinge judecătorii să iasă mai devreme din închisoare, acesta a invocat un număr record de 11 cărți presupuse ca fiind scrise de el pentru a obține eliberarea condiționată, dar cererile i-au fost respinse de jucători.

Citește și „Domnul profesor” la 4 ani de la condamnare:“Zece familii au avut de suferit, le cer iertare și pe această cale”

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. inapoi la puscarie cu vagabontul voiculescu ,cine fura un pachet de tigari face 3 ani de inchisoare , dar JEGOSU VOICULESCU TREBUIE LA PUSCARIE PE VIATA !!!!!!!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele