Dragnea a mers la spital pentru infiltrații, spune Ștefănescu

0

Liviu Dragnea a fost internat în spital sâmbătă seara, pentru câteva ore pentru a i se face infiltraţii, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. El a apreciat că ”varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună” şi că liderul partidului va ajunge ”tot la operaţie”.

„Aseară ( sâmbătă seara – n.r.) a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, după o şedinţă a organizaţiei PSD Braşov, la care era aşteptat şi Liviu Dragnea.

Infiltrații necesare, operație posibilă

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

Citește și RISE Project: Codrin Ștefănescu se pregătește să încaseze 4 milioane de euro de la statul-stat

Ştefănescu a mai spus că Liviu Dragnea doreşte neapărat să participe la şedinţa de luni a partidului, când se va decide lista de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea a fost internat pentru câteva zile în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele