Dragnea, despre gestul obscen făcut de Iordache: “Probabil s-a inspirat din zicerile lui Iohannis”

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, răspunzând unei întrebări, că nu este de acord cu gestul făcut de către Florin Iordache în plen, care a arătat degetul mijlociu opoziţiei, dar a comentat ironic că probabil Iordache s-a inspirat din ceea ce a spus preşedintele Klaus Iohannis despre nişte plăcuţe de înmatriculare.

”Nu mi-a plăcut  gestul. Probabil dl Iordache s-o fi inspirat din zicerile dlui Iohannis, care atunci când făcea referire la nişte plăcuţe de înmatriculare sunt opinii politice”, a răspuns Liviu Dragnea unei întrebări.

El a mai spus că gestul lui Iordache ”a fost o foarte mare greşeală”.

Însă, întrebat dacă Iordache ar trebui sancţionat, Liviu Dragnea a răspuns: ”Cred că ar trebui sancţionat cum au fost sancţionaţi şi ceilalţi parlamentari de la celelalte partide, mai ales USR. (…) Nu decid eu singur în Parlament”.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache le-a arătat, miercuri, degetul mijlociu de la ambele mâini parlamentarilor din Opoziţie, care nu au fost de acord cu declaraţiile făcute de la microfon. Ulterior, acesta a spus că avea mâinile ridicate.

Citește și ”Achiziție” în PNL: Deputatul rusofil Matei Dobrovie, care a demisionat din USR din cauza referendumului privind redefinirea familiei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele