Dragnea despre PRM-istul Codrin Ștefănescu: „Vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în PSD”

0

Întrebat de jurnalişti dacă este de acord cu afirmaţiile lui Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a răspuns că acesta „vorbeşte cam mult şi cam rău”: „Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în partid”. Întrebat dacă Ştefănescu va fi sanţionat pentru declaraţiile sale, Liviu Dragnea a răspuns că nu: „Doamne fereşte! Nici vorbă de aşa ceva”.

Citiți și Laura Codruța Keovesi vs corupții României

Referitor la „măsurile foarte drastice” pe care le-a cerut Codrin Ştefănescu de la ministrul Justiţiei, Dragnea a declarat că „domnul Toader nu ia măsuri, în cel mai bun caz poate să facă propuneri, dar nu ia măsuri. Eu mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut şi să fie condus de bunul simţ şi de experienţa pe care o are. Este cel mai bine informat om din România pe acest subiect.”

Secretarul-general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, are de ales între două variante, după ce va reveni în ţară din vizita sa în Japonia: fie va lua „nişte măsuri foarte radicale”, fie îşi va depune mandatul.

„Eu spun aşa: dl Tudorel care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”, a mai spus acesta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele