Dragnea se așteaptă să fie condamnat la închisoare cu executare: “Nu mai am nicio așteptare! Justiția e oarbă!”

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu mai are nicio așteptare de la recursul care va începe pe 8 octombrie, în procesul angajărilor fictive de la Teleorman și în care a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare.

“Nu mai am așteptări de la acest recurs. Nu mai am încredere că în ceea ce mă privește justiția este oarbă, nu mai am încredere, după ce am primit a doua condamnare fără nicio probă. Nu știu dacă v-ați uitat la motivarea celor doi judecători care m-au condamnat, că președintele completului a avut opinie separată și a explicat destul de bine și apreciat de ce trebuia să fiu achitat. Să spui că nu-s probe și să fii condamnat pe baza unui studiu sociologic din 1961?”, a declarat Liviu Dragnea, la RomâniaTv.

Președintele PSD a spus că vrea măcar să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus referitor la legile justiției.

“Dacă se poate în România trimite la închisoare un om în continuare fără probe, iertați-mă, dar nu mai pot să am încredere și măcar să apuc, nu numai eu, toți, să ducem la capăt ceea ce ne-am propus și anume în România să fie șanse minime , apoape deloc, să se mai dea astfel de sentințe. Este foarte grav”, a completat Dragnea.

Citește și Liviu Dragnea susține că Viorica Dăncilă va fi sabotată la Bruxelles:Are doar 5 minute

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele