Dragnea şi-a luat camera în primire

0

Liviu Dragnea și-a luat în primire camera de la Penitenciarul Rahova, unde va fi coleg cu Radu Mazăre. Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când maşina lui Liviu Dragnea a ieşit din reşedinţa acestuia din nordul Capitalei, luni după-amiază.

Autoturismul cu geamuri fumurii, care erau şi acoperite cu perdeluţe. O a doua maşină a părăsit reşedinţa lui Liviu Dragnea, la aproximativ 20 de minute după ce primul autoturism a plecat. Dragnea se afla în a doua maşină, care era a poliţiştilor care au venit să pună în aplicare mandatul de executare. El era îmbrăcat cu o cămaşă în dungi, iar în buzunarul de la piept avea cartea de identitate, după cum s-a văzut în imaginile transmise de televiziunile de ştiri. Liviu Dragnea a fost dus la Penitenciarul Rahova.

„Astăzi, poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucuresti şi încarcerat în penitenciarul Rahova”, a anunţat şi Poliţia Capitalei.

Citește și: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele