Dragoș Pătraru, șah la conducerea TVR: ”Starea nației, nu se difuzează, deși noi suntem sub contract”

0

Jurnalistul Dragoș Pătraru aduce noi acuzații conducerii TVR, spunând că ar fi putuut găsi oricând soluții pentru a păstra emisiunea sa la televiziunea națională și pe durata Campionatului Mondial de Fotbal, dar nu au făcut-o, fiind mânați de alte interese. Dragoș Pătraru spune mai departe că această situație ar conveni de minune conducerii televziunii naționale, mai ales în acestă perioadă a uriașului scandal în care șeful PSD estei implicat, scandal pe care jurnalistul îl privește cu îngrijorare.

“Între două meciuri de baschet de-ale acestor copii senzaționali, prezenți la Mangalia – voi scrie duminică despre asta – mai intru pe-aici să iau pulsul. Și tot răspund la mesajele celor care ne întreabă unde ne vor vedea, supărați că tocmai acum emisiunea a fost scoasă de pe postul public.

Și mă gândesc la conducerea TVR, care se simte probabil extraordinar că fix în perioada asta atât de tensionată emisiunea cea mai vizionată a postului TVR 1, Starea nației, nu se difuzează, deși noi suntem sub contract.

Ce-au încercat acești oameni, la ordin politic, în decembrie, au reusit acum. Deși existau destule soluții – mutarea emisiunii pe TVR 2 sau programarea ei la ora 0.00, cu reluare la ora 14.00, de pildă – acești politruci au răsuflat ușurați că un eveniment precum CM de fotbal le-a permis să scoată din grilă anumite producții.

Telespectatorii? Dă-i încolo, ei nu contează. Că nu ei i-au luat de pe stradă și le-au dat serviciu acestor sclavi, nu? Mai ales acum, când Daddy a anunțat că schimbă foaia și va fi mult mai dur cu toți cei care i se opun. Pe românește, am belit-o! Ne așteaptă vremuri grele, fraților! Deși eu cred că astea sunt ultimele zvârcoliri ale unui monstru care a început să moară acum 30 de ani. E trist că acești băieți nu își dau seama că vremea lor, vremea hoților care păcălesc electoratul și călăresc instituțiile statului pentru a se îmbogăți, a trecut.

Vă mulțumim pentru mesaje, pentru grija pe care ne-o purtați. Vă vom anunța din timp ce se va întâmpla cu emisiunea Starea nației. Dacă se va mai întâmpla.

Vacanță frumoasă să aveți”, a scris Dragoş Pătraru pe Facebook.

Citește și Conducerea PSD a adoptat o declarație de sustinere a lui Dragnea și nu renunță la modificarea legilor Justiției și a Codurilor Penale

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele