Dragoș Patraru: „Starea Nației, afară de pe postul național. Este misiunea noului management”

1
- Reclama -

Dragoș Pătraru a avut ultima emisiune din sezonaul recent încheiat, miercuri seara. Realizatorul “Starea natiei” a făcut dezvăluiri despre presiunile din partea conducerii TVR, declarând faptul că televeziunea națională nu mai are loc de emisiunea sa și se încerarcă să se ajungă până la procese pentru a îl scoate de pe post. Dragoș Pătraru dă de înțeles nu doar că nu se lasă imtimidat, dar chiar că, la rândul său, ar dori răspunsuri din partea televiziunii naționale în procese legate de încercări de intimidare, cenzură, abuz în servciiu și șirul acuzațiilor modratorului “Starea Nației” legate de TVR, continuă.

„E foarte posibil să mergem acasă și să nu mai revenim nicăieri”, „Încă mai am speranțe că ne vom vedea cu încă un sezon al acestei emisiuni, chiar dacă în acest moment habar nu am unde. Așa că vă spun la revedere, nu adio! Ordinul pe unitate este clar și a fost dat acum mai bine de șapte luni: Starea nației, afară de pe postul național. Este misiunea noului management. Ieri, departamentul juridic căuta încă niște motive să fim dați afară fără să se ajungă la procese și la plata unor daune. E amuzant ce se întâmplă. La procese oricum vom ajunge, pentru că încercări de intimidare, de cenzură, pentru că abuz în serviciu din partea unor oameni de aici, aduși de partid de pe stradă și puși în funcții de conducere, pentru că tratament diferențiat acordat unor producții ale televiziunii publice”.

Dragoș Pătraru nu este la primul conflict cu conducerea televiziunii naționale. Realizatorul emisiunii “Starea Nației” a prezentat cu câteva săptămâni în urmă câteva înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea. Aceasta, în timpul unor ședințe, își umilea proprii angajați folosind un limbaj licențios și încerca să îngrădească libertatea de exprimare a acestora, cenzurând anumite informații.

Citește și Dragoş Pătraru: „Doina Gradea mi-a propus să preiau conducerea Ştirilor TVR“

De Vlad Mitu

- Reclamă -

1 comentariu

  1. TVR,televiziunea penalilor teleormaneni,platita din banii contribuabililor,au devenit slugi fara sa gandeasca ca,politicienii sunt vremelnici,mai ales penalii gen dragnea si tariceanu impreuna cu gastile lor de mafioti.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele