Drulă acuză PSD-PNL-UDMR că au ”măcelărit” modificările la Codul Rutier

0
catalin drula usr

Cătălin Drulă, liderul interimar al USR, afirmă, într-un comunicat, că în comisia de transporturi unde este preşedinte, ieri, coaliţia PNL-PSD-UDMR a ”măcelărit” modificările la Codul Rutier făcute de guvernul Ciucă recent. Au băgat înapoi toate portiţele şi şmecheriile de scăpat “cu carnetul” pentru toţi cei care încalcă grav regulile de circulaţie, spune deputatul USR.

 

”Ieri, în Comisia de transporturi pe care o conduc, a fost show PSD-PNL-UDMR pe tema modificărilor la Codul Rutier făcute de guvernul Ciucă recent. Legea au măcelărit-o. Au băgat înapoi toate portiţele şi şmecheriile de scăpat “cu carnetul” pentru toţi cei care încalcă grav regulile de circulaţie”, afirmă Drulă.

El precizează: ”În ţara cu cei mai mulţi morţi din accidente rutiere din UE. În ţara unde şmecherii cu legitimaţie, girofar şi “bolizi” vor impunitate. Lucian Bode, care trebuia să fie prezent în calitate de ministru sau să delege un secretar de stat, a lipsit. O doamnă comisar-şef a încercat fără succes să ţină piept şmecheriei, explicând de ce e nevoie de închiderea portiţelor”.

Cătălin Drulă spune că ”a fost show”, iar ”pesediştii cot la cot cu peneliştii au făcut praf ministerul lui Bode de parcă nu ei ar fi împreună la guvernare”.

”La ce cuvinte s-au spus de către deputaţii majorităţii, m-aş aştepta ca Bode să fie demis de urgenţă. L-am chemat la comisie pe ministrul Bode pentru a da explicaţii asupra activităţii sale în faţa colegilor săi de guvernare. Şi să înţelegem dacă coaliţia asta vrea reguli de circulaţie europene sau şmecherie post-sovietică pe drumuri”, mai spune Drulă.

Deputatul USR prezintă şi modificările făcute în comisia de Transporturi, la Codul Rutier.

Drulă: Vom avea Congres în octombrie, vor exista mai multe candidaturi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele