Echipa națională s-a calificat la Euro 2024

2
- Reclama -

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat că este mândru de jucătorii săi, după ce naţionala s-a calificat la Euro-2024.

„Este bucurie fără marigini şi mândrie mare, băieţiii sun imbatabili şi aşa vreau să rămână. Au fost păreri, critici, multe nedreptăţi, mulţumesc familiei, părinţilor mei, fraţilor mei, celor care au fost mai sceptici….dar şi federaţiei şi preşedintelui care mi-au dat credit total. Şi Lui Dumnezeu, că a fost mereu alăturii de mine. Puşcaş munceşte, eu îi salut pe toţi din această campanie, îi felicităm şi suntem mâmdri de ei. Sunt mândri de ei. Suntem neînvinşi, echipa a ţinut steagul sus pentru România„, a spus selecţionerul.

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale a României, îi aşteaptă pe suporteri în Germania, la turneul final, şi recunoaşte că naţionala tricoloră se bazează pe grup, nu pe individualităţi.

Preşedintele Braziliei, da Silva, a acuzat luni Israelul că ucide civili nevinovaţi

- Reclama -

„Să ajungem din nou la un campionat european, după opt ani, este totul pentru noi! Sper să o continuăm tot aşa şi să sărbătorim cu stadionul plin. Suntem la mâna noastră să terminăm pe primul loc în grupă. Mă bucur că fac parte din acest grup puternic. A fost o campanie grea şi am făcut totul pentru echipă. Avem forţa grupului, nu suntem individualităţi, nu avem un Messi în echipă, dar avem un grup. Îmi doresc din suflet să facem o figură frumoasă la Euro. Nu vom face mare petrecere acum pentru că toţi am fost de acord că vom face tot ce depinde de noi ca să terminăm pe primul loc. Pe suporteri îi aşteptăm în Germania, într-un număr cât mai mare”, a declarat Nicolae Stanciu.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele